Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim

Yazar: Unknown Tarih: 10:58 Kategori: , , , , , Yorum: Yorum Yap

Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim


Hosting firmaları , webmaster forumu , firmalar hakkındaki fikirlerim

Hosting , bir web sitesinin yayınlanmakta olan sayfaların; dokümanların kısaca sitede barındırılan her şeyin internet kullanıcıları tarafından ulaşabileceği bir sunucuda tutulmasıdır. İnternette site barındırmak için özel olarak üretilmiş, internet dünyasına çok hızlı bağlantısı olan, birçok kullanıcıya aynı anda hizmet verebilecek düzeyde ki bir bilgisayarda (sunucuda) yayımlamak istediğiniz dosyaların saklanması gerekir. Web siteye ait dosyaları barındıran (saklayan) ve internet kullanıcılarının erişimine sunan bu bilgisayarlara web sunucusu (web server), bu veri saklama ve yayınlama işlemine de web hosting denir.

Webhosting seçerken çok dikkatli ve araştırmacı olmalıyız. Sadece ucuz diye bir host firmasıyla anlaşma yapmamalıyız.Böyle bir hataya düşersek sitemize karşı karlı olu caz sanıp batabiliriz.

 Neden Host Firması Seçerken Dikkatli Olmalıyız?

Hosting firmalarının sunucuları kaliteli olmalıdır. Eğer gerekli kalite ve öz veriyi sağlayamazlarsa birçok teknik aksaklıklar ortaya çıkar. Bu tür teknik aksaklıklar  sitemizin yayın sürecini etkiyeceğinden dolayı dikkatli olmalıyız. Eğer web sitemizin yayın sürecinde kesintiler olursa bu hem hedef kelimelerde düşmemizi hem ziyaretçi kaybına yol açacaktır.


Hangi Host Firmasını Seçmeliyiz?


Piyasada birçok host firması mevcut ama benim her zaman dediğim bir söz vardır. Host işi tost işine benzemez diye. Bu devirde hosting sunucu açmak pek fazla masraf istemediğinden ve 21. yy vazgeçilmezi olan web sitelerin ihtayıcı bir sürü hosting firması vardır. Bunların bir çoğu sunucularını alıp koltuklarına oturup para kazanma derdindedirler. Ama host firmalarında uzman kadro ve kaliteli ekipmanlar yani sunucular önemlidir.



Hangi Host Firması ?


Birçok hosting firmasından en iyilerini seçmek elbette zor bir şey  ama 2005 yılından beri hizmet vermekte olan webarası idealı bir isim. 30 bine yakın kişi yede hizmet vermesi bu güvenimizi  olumlu yönde etkilemekte. Kısacası " Arı gibi çalışan bir firma " diye nitelendirebiliriz.


Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim
Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim



Hangi Webmaster Forumu?



Türkiye de son zamanlarda bir çok webmaster forumu bulunmakta bunlar yoğunlukla SEO,Ticaret,Facebook uygulamalarıyla ilgilenmekte. Facebook uygulamalarıyla en çok uğraşan forumlar arasında başlarda webmaster forumu olan websultan bulunmaktadır. Saygı değer kurucuları BOREPUNK sayesinde bu günlere kadar gelmiştir. Daha iyi yerlerde onları görmek isteriz.



Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim
Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim



9 yorum:

  1. Teşekürler güzel bir yazı olmuş yakında site açıcaktım hostumu web-arasından karşılıcam

    YanıtlaSil
  2. " Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim " adına güzel bir makale olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekür ederim insanlar " Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim " adlı makalemi okurken umarım webhosting için verdigim tavsıyelere uyarlar

      Sil
  3. Teşekür ederim bu yazı için webmastercik.blogspota sayelerinde " Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim " ne ait bir fikir oluştu kafamda

    YanıtlaSil
  4. sagolun " Webmaster forumu ve hosting firmaları hakkındaki fikirlerim "

    YanıtlaSil
  5. teşekür ederız hocam. webmaster forumuma bunları uygulaıcam hosting firmaları hakkındaki fikirlerim ide size belirtirim.

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı