Dizinlere Kayit Olmanin Faydası

Yazar: Unknown Tarih: 13:58 Kategori: Yorum: Yorum Yap


Dizinlere Niye Kayıt Olmalıyız?

Dizinlere kayıt olmak hakkında bir çok şeyler söylerler. ''Ordan sitene gelirler,Ust sıralara çıkarsın'' gibi. Lakin dizinlerde ki öncelikli amaç tek taraflı Backlinkdir.
Backlink nedir?

1) Arama motorları (google,yandex,bing vs) yüksek Pr li siteleri çok sever.Pr değeri google alakalı deyip geçmeyin. Diğer motorlarda boyle bır uygulama olmadığınan googleye göre hareket ederler.Orumcekler dizinlerde sizin linkinizi bulunca direk sizin sitenize akın ederler.Buda yaptığınız SEO çalışmalarında size yardımcı olur.

2)Sitemiz yüksek PR li dizinlere kayıt edince bizde oranın PR değerinden etkilenmiş oluruz. Mantık şudur: iyi bir site , başka bir siteden bahsediyosa elbet o sitede iyidir.Kısaca Dizinlere kayıt olursak PR değerimizde bundan etkilenip artıcakdır.Sitenizin PR değeri gelişince link satarak para kazanabilirsiniz.

Hangi Dizini Tavsiye Edersiniz?

Dünyanın en büyük dizini D-MOZ dur. Arkasında google vardır. Pr değeri 7 dir. Buda sizin PR değerinizi ne kadar olumlu etkiler.Lakin D-MOZ her başvuranı kabul etmez. Zaten kabul edilenlere bakarsanız hep en iyi sitelerdir. Yinede bir şansınızı denemenizi Öneririm. Burdan D-MOZ'a Nasıl kayıt oluncağını oğrenebilirsiniz.


Kaynak : http://www.webmasterlord.net/dmoz-ve-diger-dizinler/34-dizinlere-kayit-olmanin-faydasi.html#ixzz2HzPsPG8y

0 yorum:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı